Încerc să fac mult bine. Încerc să fac ceea ce alții nu au reușit sau nu au dorit să facă. Încerc ceea ce alții spun de pe margine că ar trebui făcut. Am încredere că se poate. Am încredere că voi reuși să schimb mentalități, să schimb o parte din lucrurile disfuncționale din actualul sistem, venind cu o viziune proaspătă și cu motivație. Am încredere că dacă există bunăvoință și lăsăm interesele personale deoparte, putem analiza împreună cu experți în diferite domenii fiecare lege care ar fi trebuit modificată de multă vreme. Din acest motiv am intrat în politică și am ales un partid în care tinerii entuziaști sunt lăsați să muncească. Sunt alături de mine profesori universitari, medici, oameni de afaceri cu zeci de ani experiență, care nu au mai făcut politică. Mă susțin și mă ajută pentru a aduce acea schimbare pe care ne-o dorim. La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, am ales să candidez din partea ALDE Timiș pentru Camera Deputaților.

Cred că suntem un popor cu multă valoare. Pe parcursul vieții, am întâlnit mulți oameni deosebiți de la care am avut foarte multe de învățat. Fiecare dintre noi are un potențial valoros care poate însemna “sfințirea locului” dacă omul potrivit, se află la locul potrivit. Cred că niciodată nu e prea târziu pentru a începe să ne gândim și să muncim pentru a avea țara și viața pe care ne-o dorim. Cred că trebuie să ne găsim locul, să înțelegem cu ce putem ajuta, cum să lucrăm și mai cred că e important să avem încredere în noi înșine, dar și în cei de lângă noi.
Cred în echipă. Cred în educație performantă. Cred în sănătate bună. Cred în legislație corectă.
Cred că toate acestea pot fi obținute de oameni, de fiecare dintre noi. Dacă nu ne pierdem încrederea.

Îmi doresc să contribui la schimbarea în bine a României. Îmi doresc ca tinerii să fie motivate să rămână în țară, să lucreze pentru ei și familiile lor, și, în consecință, să facă bine României.
Cred că avem de învățat de la generațiile mai în vârstă. Avem nevoie de ei să fie mentorii și îndrumătorii noștri.
Îndemnul meu este în special pentru tineri. Să accepte provocarea, încercarea de a sprijini eforturile pentru că în țara noastră să ne simțim cu toții bine. Să ne simțim acasă.

În calitate de deputat în Parlamentul României încerc să fac ceea ce alții nu au reușit sau nu au dorit să facă. Încerc ceea ce alții spun de pe margine că ar trebui făcut. Am încredere că se poate. Am încredere că voi reuși să schimb mentalități, să schimb o parte din lucrurile disfuncționale din actualul sistem, venind cu o viziune proaspătă și cu motivație. Am încredere că dacă există bunăvoință și lăsăm interesele personale deoparte, putem analiza împreună cu experți în diferite domenii fiecare lege care ar fi trebuit modificată de multă vreme. Din acest motiv am intrat în politică și am ales un partid în care tinerii entuziaști sunt lăsați să muncească. Sunt alături de mine profesori universitari, medici, oameni de afaceri cu zeci de ani experiență, care nu au mai făcut politică. Mă susțin și mă ajută pentru a aduce acea schimbare pe care ne-o dorim.

Marian Cucsa
deputat ALDE Timiș

semnatura_alb