Contracandidații se tem de mine și mă atacă folosind o interpretare greșită din mass-media

Contracandidații din campania pentru alegerile parlamentare au început să mă atace folosind o știre veche, o interpretare greșită apărută într-un articol vechi. A fost singurul moment în care declarațiile pe care le-am făcut au putut fi interpretate negative, iar partidele se tem de mine acum, pentru că tot mai mulți alegători spun că apreciază programul meu de candidat.

Pe canalele de comunicare social media a apărut o cascadă de mesaje false, reinterpretate, cu scopul de a mă denigra.

Într-adevăr, în vara acestui an, într-o conferință de presă am făcut declarații care puteau fi interpretate într-o manieră negativă. Și anume, că aș considera că sunt români mai îndreptățiți să aibă diferite avantaje în fața altora.

Mesajul pe care eu am vrut să-l transmit la acel moment era că sunt situații în care primii oameni în stat, în situații de criză, de urgență, pot avea nevoie de o mobilizare din partea altor instituții ale statului. Declarațiile pe care le-am făcut atunci au fost prezentate în diferite feluri de mass-media iar eu am fost imprecis în ceea ce am vrut să transmit.

Regretul meu este că nu am fost suficient de clar pentru ca declarațiile din acea conferință de presă să nu se întoarcă împotriva mea, așa cum se întâmplă acum.

Contracandidații din partidele mari nu acceptă faptul că ALDE Timiș are un program credibil pentru alegerile parlamentare. Faptul că în ultimele luni au venit tot mai mulți tineri și specialiști în filială arată puterea de mobilizare a echipei și credibilitatea mea în fața colegilor și a oamenilor din Timișoara și din Timiș.

Stimați alegători, este falsă problema asupra căreia vor să insiste unii acum.

Este fals că aș vrea beneficii pentru cineva anume.

Sunt atacat pentru că au început unii să mă considere periculos.

Dinozaurii din politică nu vor tineri în Parlament și în funcții de decizie pentru că vor pierde controlul.

Iar tineri de tipul Udrea, Șova, Ponta și alții de genul, folosiți de garda veche, nu mai sunt credibili.

Repet ce am mai spus, dacă nu voi putea reprezenta interesele românilor voi renunța la acest drum. Dar vreau să încerc pentru că generația noastră poate să aducă schimbare.

Nu mă tem de atacurile partidelor. Sunt mizeriile oamenilor disperați.

Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*