Ce fel de politicieni își doresc românii și ce fel de politician îmi doresc  să fiu

Una dintre temele cele mai discutate din aceste zile este cea legată de ce fel de politicieni își doresc românii. Dezbaterile arată cum au fost cei mai mulți dintre politicieni până acum. Iar eu mă gândesc la misiunea pe care mi-am asumat-o și la ce fel de politician îmi doresc să fiu.

Se apropie alegerile parlamentare din 11 decembrie și toți candidații, printre care mă aflu și eu, își doresc să transmită mesaje alegătorilor. Fiecare o face cât mai convingător posibil, cu gândul că mesajul transmis poate crea o opțiune de vot.

Da, se aud promisiuni, planuri, strategii pentru ca țara să cunoască progresul, iar românii să trăiască mai bine.

Și eu am fost victima promisiunilor electorale neonorate. Nu doresc să fiu un astfel de politician. Eu vreau să fac politică altfel, fiind corect cu mine, dar mai ales cu cei din jurul meu. Să mint azi, pentru beneficii imediate, înseamnă să fiu un mincinos pe viață în care nimeni nu va mai avea încredere. Cred că trebuie să avem foarte mare grijă de încrederea pe care cei din jur ne-o acordă. Pe care timișenii mi-o acordă mie acum. Este un lucru prețios care nu se poate construi prin vorbe, ci doar prin fapte. De aceea spun că voi face doar acele lucruri pe care știu acum că le pot face. Să mă ajute Dumnezeu să pot face mai mult și să pot ajuta mai mult.

Într-una dintre emisiunile la care am participat, în backstage, i-am spus ziaristului moderator că dacă vede că nu fac ceea ce am spus, eu îl rog să spună asta despre mine. Nu mi-e teamă să-mi asum ceea ce fac sau ceea ce nu fac.

Dar am ales să candidez pentru Camera Deputaților pentru că vreau să reprezint interesele timișenilor, ale românilor. Sunt președintele ALDE Timiș de câteva luni și văd cum în susținerea mea vin tot mai multe persoane. Le mulțumesc că au încredere în mine că pot fi o un politician și un parlamentar așa cum își doresc românii.

În politică sunt și oameni cinstiți. Sunt și oameni tineri care au nevoie de susținere pentru a crea schimbarea pe care toți ne-o dorim.

Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*