Românii care și-au exprimat încrederea în ALDE sunt persoane care reușesc să vadă rezultatele palpabile dincolo de manipulare și mascaradă

ALDE, a devenit a treia forță politică în preferințele românilor.
Cel mai recent sondaj Avangarde arată că, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri generale, 11% dintre români ar vota ALDE. Acest procent plasează ALDE în poziția de a treia forță politică, după PSD și PNL.
Studiul Avangarde confirmă datele IMAS din urmă cu o săptămână, care poziționau ALDE la peste 10% în preferințele românilor.
De la începutul acestui an, ALDE a crescut în mod constant, ceea ce reprezintă o validare a acțiunilor și temelor pe care ALDE le susține în spațiul public: apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor, stoparea abuzurilor, reformarea justiției, asigurarea unui nivel de trai mai bun pentru români.

Cea mai mare satisfacție pe care o poate avea cineva este atunci când munca susținută prin perseverență și seriozitate începe să dea roade. Asta simțim acum noi, cei de la ALDE. Lucru care nu poate decât să ne bucure iar această bucurie ne dă un elan și o energie și mai mari pentru a continua proiectele începute și a-i face pe românii care au încredere în noi să fie cât mai satisfăcuți de rezultatele generate de implicarea noastră activă în actul guvernamental. Sunt convins că cei care și-au exprimat încrederea în ALDE sunt persoane cu o capacitate bună de diseminare și care reușesc să vadă dincolo de manipulare și mascaradă, rezultatele palpabile.
Deasemenea, această creștere în sondaje mă face să fiu convins că în România sunt mult mai mulți români care pot face o analiză obiectivă și care vor ajunge la aceeași concluzie, alăturându-se celor 11% din prezent și astfel procentul va fi în creștere.

Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*