ALDE nu acceptă ca România să mai fie o sursă de forță de muncă ieftină

Câte persoane din anturajul dumneavoastră sunt plecate în străinătate, la muncă?

Credeți că România este o sursă de forță de muncă ieftină pentru țările dezvoltate din Europa?

Pentru că sunt tânăr și pentru că am șansa ca în calitate de politician să fac ceva, susțin programul ALDE care nu acceptă ca România să fie țara care livrează muncitori și specialiști în diferite domenii, pentru Europa occidentală.

Scriu aceste rânduri pentru că simt că generația pe care o reprezint are nevoie de mai mult și are nevoie, în primul rând, de încredere. De încredere că în țara noastră putem avea un viitor sigur și stabil, că avem locuri de muncă plătite decent și condiții de viață mai bune. Sunt puține guvernările încheiate cu rezultate pe plus. Una dintre acestea este cea din 2004 – 2008. În care sigur că se putea face mai mult, pentru că întotdeauna se poate face mai mult.

Programul pe care îl propune ALDE pentru viitoarea legislatură este orientat spre a aduce beneficii tinerilor și tuturor românilor. Vorbesc de tineri pentru că sunt o resursă foarte valoroasă pentru România și ea trebuie să rămână acasă. Putem construi România, putem corecta ceea ce nu funcționează atunci când punem toți umărul și creăm schimbare. Împreună.

Pentru a putea lucra împreună avem însă nevoie de încredere. Iar încrederea se construiește în timp, prin fapte. Pentru că, nu? verba volant.

Mă bucur de încrederea pe care oamenii din jurul meu mi-o arată în fiecare zi, de când am preluat conducerea ALDE Timiș. Au răspuns cu mare interes la apelul meu de încredere și de muncă profesori, doctori, oameni de afaceri, sportivi, tineri, studenți. Persoane care își doresc să se implice pentru a schimba ceea ce nu funcționează în România.

Iar unul dintre lucrurile pe care nu putem să le mai acceptăm este emigrarea alor noștri în țările altora.

Vă vrem acasă!

Haideți să vedem împreună ce avem de făcut pentru ca acest lucru să se întâmple și să se schimbe definitiv.

 

 

One thought on “ALDE nu acceptă ca România să mai fie o sursă de forță de muncă ieftină

  1. Vasile Pop

    De 28 de ani am parerea ca noi,romanii ne vindem mult prea ieftin. Si daca noi nu ne apreciem cum sa avem pretentia ca altii sa o faca. Trebuie o schimbare de mentalitate în noi toti,tineri si mai putin tineri. Cred ca o putem realiza.

Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*